Lezajlott a sorsolás

Megtörtént a 2015. évi JomaShop Téli Teremtorna sorsolása. 9 csapat részvételével zajlik a bajnokság. fakeswiss ElÅ‘zetesen elkészült egy sorsolás, melyet a Bajnokság menüpont alatt a 2015 - Téli teremtorna link alatt érhet el minden érdeklÅ‘dÅ‘ (most ide kattintva is elérhetÅ‘). Azért elÅ‘zetes a sorsolás, mert több csapat is jelezte, hogy nem tud minden mérkÅ‘zésen részt venni, így megadtuk a lehetÅ‘séget az egyes mérkÅ‘zések cseréjére, idÅ‘pontjának módosítására. Ehhez a változtatáshoz azonban mind a résztvevÅ‘ csapatok, mind a verseny szervezÅ‘inek a jóváhagyása szükséges. Az ilyen változtatásokat mindenkép kérjük elÅ‘re jelezzék a csapatok, a késÅ‘bbi kellemetlenségek elkerülése érdekében. Illetve a mérkÅ‘zések idÅ‘pontjának a változását a sportcsarnok foglaltsága is befolyásolja. További részletek a "bÅ‘vebben" linkre kattintva olvasható!

Best Replica Watches

 


Minden csapat a bajnokság megkezdése elÅ‘tt köteles leadni egy nevezési névsort, amin szerepelnek a csapattagok. A sorsoláson megjelent csapatok képviselÅ‘i kaptak egy-egy ilyen lapot. Akik nem vettek részt a sorsoláson azok keressék a verseny szervezÅ‘it és az elsÅ‘ mérkÅ‘zésük elÅ‘tt töltsék ki ezt a listát.bestclock Minden csapat maximum 15 játékost nevezhet.
A rájátszást illetÅ‘en felmerült egy választási lehetÅ‘ség. A rájátszásban csak az elsÅ‘ 4 csapat vesz részt. Éppen ezért lehetÅ‘ség van kétféle lebonyolításra. Egyik lehetÅ‘ség az egyenes kieséses lebonyolítás (elsÅ‘ a negyedikkel, a második a harmadikkal, majd a két vesztes a 3. helyért, a két gyÅ‘ztes pedig az elsÅ‘ helyért játszik) a másik lehetÅ‘ség a mini bajnokság lejátszása, ami csak a rájátszásban szereplÅ‘ 4 csapat részvételével zajlik (mindenki mindenkivel). Kérünk minden csapatvezetÅ‘t, hogy az elsÅ‘ mérkÅ‘zésük megkezdésekor adják le javaslatukat, hogy melyik rájátszási lebonyolítás mellett döntött a csapat.

Köszönjük a csapatok együttműködését, sportszerű és sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

swiss hublot replica watches

 

Created By TN and TTT