Időpontváltozások

Több csapat is kérte, hogy egy-egy mérkőzését más időpontban játszhassa. Így módosítani kellett a kiíráson, mely a január 25-i (vasárnapi) fordulót érinti. Kérünk mindenkit, hogy kövesse nyomon a nanasfoci.hu-n a fordulók időpontjait, az esetleges félreértések elkerülése végett. A módosított sorsolást ide kattintva érhetitek el. A bővebben linkre kattintva további információk olvashatóak a bajnokság díjazását illetően.



Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy ugye miért is játszanak a csapatok. Mint már láthattátok a bajnokságot a JomaShop támogatja, illetve több más kisebb szponzora is van a rendezvénynek, de erről majd később. Ami fontos, hogy a bajnokság alapszakasza és a rájátszás külön-külön kerül díjazásra. Az alapszakasz minden csapata díjazásban részesül, így senki sem megy el üres kézzel. A tabella első három helyezettje a következő pénzjutalomban részesül.

Alapszakasz díjazása

    I.  helyezett:    35.000 Ft
    II. helyezett:    25.000 Ft
    III.helyezett:    15.000 Ft


A rájátszás során, az alapszakasz első 4 helyezettje mérkőzik meg újra, egy mini-bajnokság keretében. A rájátszásban résztvevő csapatok mindegyike újabb díjazásban részesül.

Rájátszás díjazása - JomaShop vásárlási utalvány
    I.     helyezett:    30.000
    II.    helyezett:    15.000
    III.   helyezett:    10.000
    IV.   helyezett:     5.000

Továbbá vannak különdíjak, melyeket az alapszakaszban nyújtott teljesítmények alapján nyújtunk át az egyes díjazottaknak.

Küldöndíjak:

  •     Legsportszerűbb csapat
  •     Gólkirály
  •     Legjobb kapus
  •     Legtechnikásabb játékos


Az utolsó fordulóban minden csapat meglepetés ajándékban részesül. Viszont szeretnénk megkérni minden csapatot, hogy az utolsó fordulóban egy-egy csapatkép erejéig, álljon rendelkezésre.

Köszönjük az együttműködéseteket! További jó sportolást, és jó szórakozást!

tag heuer replica

Audemars Piguet Replica Watches


Created By TN and TTT