Lassan a végéhez ér az alapszakasz

Már csak 2 forduló van hátra az best replica handbags alapszakaszból, azonban még sok a nyitott kérdés a dobogós illetve a rájátszást érő helyek tekintetében. A következő két fordulóban még 6 csapat küzd a továbbjutást jelentő első 4 helyért. A bővebben linkre kattintva további információval szolgálunk a rájátszást illetően.

Replica Handbags



Szóval ha már rájátszás. Arra szeretnénk kérni minden csapatot, hogy legyen jelen a rájátszás mérkőzésein, hiszen minden csapat díjat kap. Tehát senki sem megy el üres kézzel. Ehhez azonban az kell, hogy szurkoljuk végig a rájátszás minden mérkőzését, hiszen a díjátadásra csak ezt követően kerül sor. Az alapszakasz alapján kerülnek kiosztásra a különdíjak, melyek odaítélésében majd kérnénk a csapatkapitányok segítségét. Ezzel kapcsolatosan majd a szombati fordulóban egyeztetünk az érintettekkel. Ahhoz, hogy talán még egy kicsit izgalmasabb legyen az elkövetkező két forduló, vessetek egy pillantást a jelenlegi góllövő lista első 6 helyezettjére.

  1. Kántor Tamás (Santos) - 15 gól
  2. Horváth Ádám (Boka Juniors) - 13 gól
  3. Újváry Zsolt (Csiszer Kft) - 9 gól
  4. Nagy Ádám (Santos)  - 8 gól
  5. Vadászi Sándor (Csiszer Kft) - 7 gól
  6. Jóna Gábor (Nyakas Farm) - 7 gól

Az alapszakasz február 1-én vasárnap délben zárul. A rájátszás délután 13 órakor kezdődik. Egyelőre a menetrend nem tisztázott, hiszen még nem dőlt el egyértelműen a továbbjutók sorsa. Majd próbáljuk a kialakult sorrend alapján, a fairplay szellemében megejteni a rájátszás sorsolását. Igyekezve úgy kialakítani, hogy mindenki egyenlő feltételek mellett tudjon játszani.

Számítunk mindenki részvételére! Ne feledjétek minden csapat jutalomban részesül!

Köszünjük együttműködéseteket!


Created By TN and TTT