Véget ért a téli teremtorna

Az elmúlt hétvégén véget ért az I. Szendrei József Városi Teremlabdarúgó Bajnokság. Nagyon izgalmasan alakultak a küzdelmek, mind az alapszakaszt, mind a rájátszást illetÅ‘en.



Köszönetet mondunk minden támogatónak, akik felajánlásaikkal emelték a torna fényét.Audemars Piguet Replica Watches Reméljük, hogy jövÅ‘re még több csapattal sikerül megrendezni a bajnokságot. Nézzük, hogyan alakult a torna végeredménye. Az alapszakasz eredménye itt olvasható.

A rájátszás is igen izgalmasan alakult, hiszen az alapszakasz elsÅ‘ 4 helyezettje óriási küzdelemben, váratlan eredmények produkálva mérkÅ‘zött meg egymással. A Santos az elsÅ‘ mérkÅ‘zésén legyÅ‘zte a Boka Juniors csapatát. Míg a Csiszer Kft csapata gyÅ‘zelmet aratott a Senior csapata felett. Ezt követÅ‘en a Seniorok vereséget szenvedtek a Boca csapatától, míg a Csiszer Kft gyÅ‘zött a Santos csapata ellen. Így az utolsó két mérkÅ‘zésen dÅ‘lt el az összes helyezés. Három csapat nyerhette volna meg a rájátszást az utolsó két mérkÅ‘zés elÅ‘tt. Ezt a két mérkÅ‘zést a hajdúnánási helyi televízió is rögzítette, külön köszönjük nekik a részvételt és a technikai támogatást. Az utolsó forduló elsÅ‘ mérkÅ‘zésén a Santos csapata vereséget szenvedett a Senior ellen. Az utolsó meccsen "aki nyer az a rájátszás bajnoka" tudattal lépett pályára a Boka Juniors és a Csiszer Kft csapata. Izgalmas 1 gólos mérkÅ‘zést láthattak a szurkolók. A gólt Oláh Tamás lÅ‘tte, ezzel nemcsak az alapszakasz gyÅ‘ztese lett a Boka, hanem megnyerte a rájátszást is.

A torna rájátszásának végeredménye:

I. helyezett - Boka Juniors

I. helyezett: Boka Juniors

bestclock.me

II. helyezett - Csiszer Kft

II. helyezett: Csiszer Kft.

III. helyezett - Senior

III. helyezett: Senior
IV. helyezett: Santos

 

 

www.varatewatch.org

A rájátszás díjazását a JomaShop.hu biztosította.

A tornán több különdíj is kiosztásra került, melyeket a csapatok ítéltek oda az érintetteknek.

Legjobb kapus: Hollik Gábor (Gyuri SörözÅ‘) Joma Magyarország - Szendrei József dedikált labdáját kapta

Legtechnikásabb játékos: Újvári Zsolt (Csiszer Kft) - Nyakas Farm felajánlása

Torna gólkirálya: Kántor Tamás (Santos) - T. Tóth Tibor felajánlása

Legsportszerűbb csapat: Pacific - PharmaSano Bt. felajánlása

Fiatal hajdúnánási reménység díja: Félegyházi Zoltán (Flexo-2000 utánpótlás) Hajdúnánási Holding Zrt. felajánlása

Minden csapat megkapta a Tedej Zrt. illetve a Joma Magyarország felajánlását, a tornán való részvételért járó oklevél mellett.

www.paneraiswissclone.info


Created By TN and TTT