2017. Teremlabdarúgó Bajnokság

Tisztelt Csapatvezetők és Játékosok!

A héten (2017. január 8.) indul a városi teremlabdarúgó bajnokság. Elkészült egy előzetes sorsolás, de az újabb igények és egyéb elfoglaltság valamint a sportcsarnok foglaltsága miatt a változás jogát fenntartjuk. Az első fordulókat követően szeretnénk, ha a csapatok az előzetesen megadott sorsolással kapcsolatban jeleznék igényeiket, esetleg problémáikat. A 3. forduló megkezdéséig szeretnénk, ha ezekre az igényekre, változásokra pont kerülne, mivel szűk lehetőségeink vannak az időpontok, mérkőzések módosítására.

A weboldalon folyamatosan frissítjük a menetrendet, de az egyes fordulók mérkőzései nem egymás után következnek, tehát javasoljuk, hogy ne a fordulók alapján nézzétek a meccsek időpontját. Minden csapat a saját mérkőzéseinek az időpontját figyelje.

Azonban az egyszerűbb átláthatóság miatt elkészítettünk egy átfogó táblázatot amiben a teljes, aktualizált menetrend látható. Egyelőre csak az első 2 forduló időponjta biztos, mert még továbbra sem lehet tudni pontosan az egyes csapatok elfoglaltságát, illetve a sportcsarnok lefoglaltságát.

A teljes menetrendet itt érhetitek el: menetrend linkje. A bajnokságot pedig az alábbi linken, vagy a bajnokság menüpont alatt, "2017 - Téli teremtorna" néven.

Együttműködéseteket és megértéseteket előre is köszönjük!

Audemars Piguet Replica Watches




Created By TN and TTT