2017. Öregfiúk Teremlabdarúgó Bajnokság

Tisztelt CsapatvezetÅ‘k és Játékosok!

A héten (2017. február 11.) indul az öregfiúk teremlabdarúgó bajnokság. Elkészült egy elÅ‘zetes sorsolás, de az újabb igények és egyéb elfoglaltság valamint a sportcsarnok foglaltsága miatt a változás jogát fenntartjuk. Az elsÅ‘ fordulókat követÅ‘en szeretnénk, ha a csapatok az elÅ‘zetesen megadott sorsolással kapcsolatban jeleznék igényeiket, esetleg problémáikat. A 3. forduló megkezdéséig szeretnénk, ha ezekre az igényekre, változásokra pont kerülne, mivel szűk lehetÅ‘ségeink vannak az idÅ‘pontok, mérkÅ‘zések módosítására.

A weboldalon folyamatosan frissítjük a menetrendet,replica watches de az egyes fordulók mérkÅ‘zései nem egymás után következnek, tehát javasoljuk, hogy ne a fordulók alapján nézzétek a meccsek idÅ‘pontját. Minden csapat a saját mérkÅ‘zéseinek az idÅ‘pontját figyelje.

Azonban az egyszerűbb átláthatóság miatt elkészítettünk egy átfogó táblázatot amiben a teljes, aktualizált menetrend látható. EgyelÅ‘re csak az elsÅ‘ 2 forduló idÅ‘ponjta biztos, mert még továbbra sem lehet tudni pontosan az egyes csapatok elfoglaltságát, illetve a sportcsarnok lefoglaltságát.

A teljes menetrendet itt érhetitek el: menetrend linkje. A bajnokságot pedig az alábbi linken, vagy a bajnokság menüpont alatt, "Öregfiúk - 2017" néven érhetitek el.

Együttműködéseteket és megértéseteket elÅ‘re is köszönjük!




Created By TN and TTT