2020 - Téli teremlabdarúgó bajnokság

Tisztelt Csapatvezetők és Játékosok!

A héten (2020. január 5. - vasárnap) indul a városi teremlabdarúgó bajnokság. Elkészült egy előzetes sorsolás, de az újabb igények és egyéb elfoglaltság valamint a sportcsarnok foglaltsága miatt a változás jogát fenntartjuk. Az első fordulókat követően szeretnénk, ha a csapatok az előzetesen megadott sorsolással kapcsolatban jeleznék igényeiket, esetleg problémáikat. A bajnokság 3. napjának megkezdéséig szeretnénk, ha ezekre az igényekre, változásokra pont kerülne, mivel szőkösek a lehetőségeink az időpontok, és a mérkőzések módosítására.

A weboldalon folyamatosan frissítjük a menetrendet, javasoljuk, hogy ne a fordulók alapján nézzétek a meccsek időpontját. Minden csapat a saját mérkőzéseinek az időpontját figyelje.

Azonban az egyszerőbb átláthatóság miatt elkészítettünk egy átfogó táblázatot amiben a teljes, aktualizált menetrend látható. Egyelőre ez csak egy tervezett menetrend, mert még továbbra sem lehet tudni pontosan az egyes csapatok elfoglaltságát, illetve a sportcsarnok lefoglaltságát.

A teljes menetrendet itt érhetitek el: menetrend linkje. A bajnokság menüpont alatt lesz elérhető a szokásos, link "2020 - Téli teremtorna" néven.

Együttmőködéseteket és megértéseteket előre is köszönjük!

Köszönettel a Szervezők!

 




Created By TN and TTT