Idényzárás

Sziasztok,

mivel június 25-ig be kell fejezni a bajnokságot, azokat az elmaradt mérkÅ‘zéseket, amelyek idÅ‘pontjára eddig nem érkezett javaslat, a rendelkezésre álló helyekre beosztom; aki ezeken nem tud kiállni, az elveszíti a mérkÅ‘zést. Ha egyik csapat se jelenik meg, a hazai (elÅ‘l kiírt) csapat nyer 3-0 eredménnyel.

Részletek a bÅ‘vebben gombra kattintva.

2011-06-15 05:34:38

rolex replica : https://www.hellorolex.watch



FelsÅ‘ház:

A Flamingó már elÅ‘re jelezte, hogy szombaton nem fog tudni kiállni ezért a Shooters-Flamingo mérkÅ‘zés idÅ‘pontja 2011.06.23. 21.15.

A Nyak-Ép - Flamingo elmaradt mérkÅ‘zés pótlása 2011.06.21. 21.15. (Aznap ez a két csapat egymás ellen két meccset játszik oda-vissza.)

A Nosztalgia - Flamingo elmaradt mérkÅ‘zés pótlása 2011.06.25. 17.30. (Aznap ez a két csapat egymás ellen két meccset játszik oda-vissza.) Emiatt az ezt megelÅ‘zÅ‘ mérkÅ‘zések feljebb csúsznak eggyel.

Mámor - Nyak-Ép mérkÅ‘zés pótlása 2011.06.23. 20:30.

A felsÅ‘házban ennyi elmaradt meccs van ezeket ezekben az idÅ‘pontokban kell lejátszani.

A múlt hét szombati elmaradt fordulóból két mérkÅ‘zést kell lejátszani most szombaton; ezek idÅ‘pontja reggel 9-tÅ‘l délután 15.00-ig bármikor lehet, megállapodás szerint. A három csapatvezetÅ‘vel egyeztetni fogok.

www.paybestwatch.org


Alsóház:

Két elmaradt mérkÅ‘zés idÅ‘pontjában már megállapodtunk, ezek rendben vannak.

A múlt hét szombati elmaradt fordulóból három mérkÅ‘zést kell lejátszani most szombaton, mivel a Média a ballagások miatt nem tudja vállalni a mérkÅ‘zést (ezt a meccset 2011.06.22-én 19.00-kor pótoljuk); ezek idÅ‘pontja reggel 9-tÅ‘l délután 15.00-ig bármikor lehet, megállapodás szerint. A hat csapatvezetÅ‘vel egyeztetni fogok csütörtök este.


Egyebek: 2011.06.25-én díjátadó ceremóniát rendezünk 20.00-kor. Ezen a napon egyeztetek minden csapatvezetÅ‘vel az idei bajnokság tapasztalatairó, jövÅ‘ évi javaslatokról. Itt minden csapatkapitánynak jeleznie kell majd, hogy felelÅ‘sen tudja-e vállalni a következÅ‘ évben a bajnokságban való részvételt, mivel ettÅ‘l függ(het) a bajnokság lebonyolítási módja (Alsó-felsÅ‘ ház legyen-e, alapszakasz-rájátszás legyen-e, stb.). Az idei nevezési díjakat néhány csapat még nem rendezte, ennek utolsó határideje 06.24. Ha valaki nem eddig nem rendezi, az adott csapat játékosai a következÅ‘ bajnokságban nem játszhatnak. Remélem mindent tisztáztunk, ha bármilyen kérdésetek van, hívjatok nyugodtan.

Ja, a góllövÅ‘lista házanként elérhetÅ‘ lesz hamarosan az új bajnokság-menedzser statisztika pontjában.

www.replicaukonline.com


 

Created By TN and TTT