Műfű rajt 2011/12

Sziasztok, hamarosan rajtol a 2011/12-es Műfüves amatőr bajnokság. A pontos lebonyolítás rendje a csapatok számától függ, ezért kérem, hogy a csapatkapitányok annak a felelősségnek a tudatával nyilatkozzanak, hogy aki benevez, annak a bajnokságot 2012.06.30-ig végig is kell játszania.

Részletek a Bővebben gombra kattintva.

A hétvégén a Hajdúnánás GB FK megkezte szereplését a Megye I.-ben. Gólgazdag mérkőzésen 2-4-es vezetés után 5-4-re kaptunk ki. Részletek a HAON-on és a Mindenkilapján.



Aki tehát ősszel benevez, az egész évre nevez (!). Ha lesz 16 stabil csapat, akkor két osztályban szervezzük meg a bajnokságot, kevesebb csapattal egy osztályban. 18 év alatt minden játékos játszhat megkötés nélkül, 18 év felett igazot játékos NEM játszhat.

A nevezési lapok egy példánya mindig kint lesz a pályán (Imre bácsinál) és ott mérkőzés előtt megtekinthető lesz mindenki számára. (Gyakorlatilag jegyzőkönyvezzük, hogy ki lépett pályára, és ez utólag is visszakereshető lesz.). A nevezési lap elektronikus változatára fényképet is szeretnék nyomtatni mindenkiről, hogy az esetleges félreértéseket el tudjuk kerülni.

Folyt. köv.

T

2011-08-22 18:10:03

http://tecnogesa.it/images/panerailuminor2.html

https://n-equals.com/wp-content/themes/nequals/img/JLAmvox3.php

https://danskerhvervsbeklaedning.dk/information/sider/top-franck-muller-replica-watches-swiss-movement-hot-sale.html

http://www.murel-design.dk/frontpage/rolex1s.html

 


Created By TN and TTT