Téli bajnokság menetrend

Változások a sorsolással kapcsolatban! A csarnok leterheltsége miatt, egyelÅ‘re nem teljes a 2013-as téli teremtorna sorsolása. panerai replica watches uk Jelenleg is folyamatosak a változtatások, de egyelÅ‘re úgy néz ki, hogy a jövÅ‘ heti fordulókig (6. fordulóig), fixek ez idÅ‘pontok. Arra kérünk minden résztvevÅ‘ csapatot, hogy folyamatosan tájékozódjon a sorsolást illetÅ‘en, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket. (folytatás a bÅ‘vebben gombra kattintva olvasható)

swisstimepiece.net



bestreplicashop.com

Annyi már bizonyos, hogy a február 2-ra tervezett rájátszás szintén a leterheltség miatt nem lesz megoldható. Azonban a spanyol focisták játéka ezen a napon lesz látható, ahova mindenkit szeretettel várnak a szervezÅ‘k. A rájátszás így valószínű, hogy másnap, azaz február 3-án (vasárnap) kerül megrendezésre, de ez is még csak terv.

Az utolsó 3 forduló idÅ‘pontja sem biztos, a nap az biztosan nem változik, csak a mérkÅ‘zések idÅ‘pontja, még képlékeny. De amint rögzítésre kerülnek az idÅ‘pontok, azonnal közzétesszük. Ismételten kérünk mindenkit, hogy olvassa oldalunkat, és a fordulók elÅ‘tti csütörtökig az idÅ‘pontokat, minden esetben megpróbáljuk lefixálni.

Megértéseteket elÅ‘re is köszönjük!

paneraiswissclone

 

Created By TN and TTT